Weblapkészítés Cégeknek, Magánszemélyeknek, Kisvállalkozásoknak

A mai rohanó világban felértékelődött az információ, és annak minél könnyebb elérhetősége, ezért egyre fontosabb szerep hárul az Internetre. Közhely, de ma már mindenki az Interneten keres, szolgáltatást, szolgáltatót, terméket vagy egyszerűen csak információt. Ezért lényeges a célnak megfelelő weblap készítése, a megfelelő webdesign és a hatékony és átlátható menürendszer kialakítása. Ebben kínálunk segítséget.

Szolgáltatásaink:

HTML5 és CSS3 alapú egyedi programozású weblapkészítés

Miért ezt válasszam?

 • Egyedi: Egyedi programozással könnyen megvalósíthatóak az egyedi ötletek. Honlapja teljes mértékben testreszabott lesz, pontosan azt fogja tudni, amire Önnek szüksége van.
 • Gyors: nem tartalmaz felesleges funkciókat, így az oldal nagyon gyorsan betöltődik.
 • Keresőbarát: A weboldal készítése során a keresőoptimalizálás legújabb technikáit használjuk.

Nyílt forráskódú CMS alapú weblapkészítés (WordPress, Drupal, Joomla)

Miért ezt válasszam?

 • Hamar elkészül: A honlapkészítés során gyakran használunk nyílt forráskódú CMS rendszereket. Ezzel megspóroljuk a programozás idejét, és Önnek akár néhány napon belül kész honlapja lehet.
 • Sablonok: Sok előre elkészített, tetszetős weboldal sablon közül válogathatunk. Ezek nagy része ingyenes, de vannak fizetősek is. Természetesen vállaljuk kész sablon testreszabásást, vagy teljesen egyedi dizájn elkészítését is.
 • Könnyen kezelhető: A CMS rendszerek felhasználóbarát admin felülettel rendelkeznek ahol az elkészült oldalak egyszerűen szerkeszthetőek.

Igény esetén akár a tárhely kiválasztásában, illetve a domain név regisztrációjában is tudunk segíteni.

weblapkészítés további információ.

Ajánlat kérése:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Tárgy

  Üzenet

  captcha